Management assistent opleiding

Wanneer je kiest voor een management assistent opleiding, laat je je opleiden tot de rechterhand van het management. Dit is een belangrijke functie, want het management van een bedrijf is afhankelijk van jou en hoe jij je werk uitvoert. Daarom is een management assistent opleiding goed om te volgen. Je leert hier alle nodige vaardigheden en kennis voor de functie van management assistent. En die functie vind je in vrijwel ieder bedrijf. Daarvoor hoef je alleen maar 45 weken lang iedere week een les te volgen en je huiswerk te maken. Je krijgt er zelfs twee diploma’s voor.

Twee delen voor de opleiding

Dat is omdat de management assistent opleiding uit twee delen bestaat. Het eerste deel is de opleiding administratief medewerker. Deze duurt de eerste dertig weken en hier leer je dus alle basisvaardigheden voor de functie van administratief medewerker. Daarvoor haal je een diploma en dan kun je door naar de management assistent opleiding. Die duurt dan nog 15 weken en aan het eind daarvan kun je je tweede diploma behalen. Je moet dan wel de opleiding naar voldoening afronden, anders krijg je natuurlijk je diploma niet.

Invulling verdieping

De laatste 15 weken zijn dus gericht op de management assistent opleiding, eigenlijk een soort verdiepende opleiding. Hierin komt bijvoorbeeld zakelijk Nederlands aan bod, maar ook zakelijk Engels. Tot slot wordt er aandacht besteed aan organisatie en planning. Dit zijn belangrijke onderdelen voor de functie van management assistent. Als rechterhand van het management moet je natuurlijk goed kunnen plannen en organiseren. Je leest alles over de management assistent opleiding op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *