De keuze van een…. Kerstpakket!

Kerstpakketten

Een kerstpakket is een persoonlijk gebaar, meestal van waardering richting het personeel. Om een kerstpakket persoonlijk te maken is het belangrijk dat je in je medewerkers inleeft. Hierbij is zelf kerstpakketten maken een goede optie en ook nog is een stuk goedkoper. Vooral als je een klein bedrijf hebt is dit een goede optie omdat je dan het kerstpakket kan laten aansluiten bij de wensen van het personeel. In deze tekst geef je een aantal voorbeelden van leuke ideeën.

De cadeaukaart

Om je medewerkers echt helemaal zelf het heft in eigen handen te geven en te laten kiezen wat zij willen in hun kerstpakket, kun je een cadeaukaart geven. Zo kan je personeel zelf iets uitzoeken wat zij leuk vinden. Op deze manier benut je je budget ook nog is goed en voorkom je dat kerstpakketten het hele jaar in de kast blijven staan of weg worden gegeven. Als je het iets persoonlijker wilt maken kun je er ook voor kiezen om een cadeaukaart van een specifieke winkel te geven. Denk bijvoorbeeld aan een winkel voor kantoorartikelen of een cadeaukaart voor leuke uitjes zoals de bioscoop. Dit draagt ook nog is bij aan het teamgevoel, je kunt namelijk zo praten over de leuke uitjes die zijn gedaan.

Kerstpakketten

Zelf samenstellen

Vind je een cadeaukaart oppervlakkig? Dan kun je ook zelf een kerstpakket samenstellen. Hier kun je producten in doen waar jouw personeel van houdt. Denk bijvoorbeeld aan een fles wijn voor Marieke of een puzzel voor Ton. Zo zit er voor iedereen iets bij. Je kunt zelf deze producten aanschaffen met doos en het leuk inpakken in jouw huisstijl met een kaart. Maar dit kun je vaak ook uitbesteden aan webshops die dit voor je doen. Dit ligt uiteraard aan de grote van het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *