De beste vergadertafels vind je bij Shiraz

Logo-Shiraz

Ben je sinds kort de trotse eigenaar van jouw eigen bedrijf of wil je de vergadertafels in jouw huidige kantoor graag vervangen? Dan ben je bij Shiraz aan het juiste adres als je op zoek ben naar kwaliteits kantoormeubilair. 

Meer dan 20 jaar ervaring 

De vorm van een vergadertafels zorgt voor functionaliteit. De vergadertafels worden daarom ook altijd gekozen op de vorm van de tafel. Wanneer de vorm en de maatvoering bekend zijn worden er bijpassende onderstellen gekozen om de tafel compleet te maken. Er zijn meerdere toestellen verkrijgbaar per vergadertafel vorm, hierdoor kan de klant zijn eigen vergadertafel makkelijk zelf samenstellen. Wanneer dit niet lukt of de klant vragen heeft of simpelweg behoefte heeft aan advies, kun je gemakkelijk en snel telefonisch contact met het bedrijf opnemen. Je zult dan in contact komen met een van de experts van het bedrijf. het bedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring waardoor zij de klant uitermate  goed kunnen helpen met het maken van de juiste keuze en het geven van advies. 

kantoormeubilair

Een zeer ruim assortiment en ARBO goedgekeurde meubels 

Het bedrijf vindt de kwaliteit van de meubels die zij aan die erg belangrijk. De gezondheid van de werknemer staat bij Shiraz op nummer 1. Hierdoor bieden zij ook alleen meubels aan die ARBO goedgekeurd zijn. Deze meubels voldoen dan aan alle ARBO eisen. De klant zal daarom een erg ruime keuze hebt tussen veel verschillende design meubilair die allemaal bijdragen aan een prettige werkomgeving.